Despre noi

Despre noi

Noi, cei de la Venbocons Expert SRL, ne ocupam cu executia, comercializarea si montajul scarilor si balustradelor din lemn masiv, atat pentru interior cat si pentru exterior.

Am fi putut sa ne ocupam si de altele, sa facem foisoare, terase, pergole sau mobilier, dar am ales sa ne ocupam doar de ceea ce stim sa facem si facem bine.

De-a lungul a celor peste zece ani de experienta am invatat sa punem accent pe calitatea superioara, nu pe cel mai mic pret, si incercam sa iti oferim cel mai bun raport pret/calitate si o experienta cat mai placuta pe parcursul colaborarii cu noi.

Pentru acest lucru:

  • ne selectam cu atentie materia prima, respectiv lemn uscat, tratat, finisaje profesionale si consumabile de calitate;
  • punem mare pret pe respectarea termenelor de livrare, astfel incat fiecare client primeste comanda la termenul inaintat in momentul semnarii contractului (uneori chiar mai devreme). Astfel, chiar daca termenul de livrare nu e atat de scurt pe cat ti-ai dori, esti sigur ca venim la termenul promis;
  • oferim servicii complete, inclusiv finisare (cu produse profesionale de la producatori cu renume), transport si montaj la locatie. In plus, daca e nevoie de servicii de proiectare a scarii, ne ocupam si de acest lucru;
  • oferim certificate de garantie si instructiuni de intretinere/curatare;
  • oferim servicii de garantie (uneori intervenim chiar daca situatiile aparute nu sunt din vina noastra)
  • oferim servicii de postgarantie, astfel incat, poti apela la noi si peste cinci ani, de exemplu, daca vrei sa relacuiesti scara/balustrada.
  • ne deplasam pe tot teritoriul tarii pentru montaje, astfel incat nu trebuie sa iti faci griji ca nu suntem din orasul tau.

Va invitam sa ne contactati cu incredere, telefonic (inclusiv prin serviciile de mesagerie WhatsApp si Telegram) sau pe mail pentru oferte de pret personalizate, in functie de dimensiuni, forme, model sau culoare.

office@venbocons.ro

Telefon:

0748.210.312 Moldova

0720.210.040 Muntenia

0730.25.24.23 Ardeal